5. KOLO – Okret ka Lidsu

5. KOLO – Okret ka Lidsu

09/17/2021 0 Najbolji tim kola

Nakon komplikovanog četvrtog kola, okrećemo se narednomo u kojem smo i oko transfera i izbora kapitena imali jasne odluke. 

Liverpul koji je u sjajnoj formi dočekuje svog omiljenog protivnika u Premijer ligi (Kristal Palas), dok potentnoj ekipi Lidsa sada kreće odličan raspored…

Fantalytics tim

Traka se vraća Egipćaninu

Traka se vraća Egipćaninu

Slična odluka kao i u prošlom kolu što se tiče Wildcarda – ide nam odlično te ćemo ovu najvažniju pomoć sačuvati još nekoliko kola. Transfer koji smo napravili je bio Benrahma (6.4) za Rafinhu (6.5), i tačno smo imali u banci za taj potez. Benrahma je doneo solidan broj bodova u prva 4 kola, zaradili smo 0.2 na njemu i procenili smo da je sada trenutak za rastanak.

Izaćićemo sa taktikom u kojoj se verovatno izlazi u proseku jednom u toku sezone : 4-5-1. Glavni razlog je to što želimo da zadržimo Antonia (7.9) koji je u brutalnoj formi, a nakon ovog kola igra protiv Lidsa i Brentforda i želimo ga za te dve utakmice. Samim tim, u prvu postavu ćemo ubaciti Omobamidelea (3.9m)  iz Noriča, koji je startovao prošli meč, a dočekuje Votford.

Mahrez ostaje glavni problem u timu. Iako je ponovo pod velikim znakom pitanja da li će startovati, mišljenja smo i da će 20ak minuta protiv Sautemptona biti dovoljno za return, te nismo hteli da idemo -4 zbog njega. Nakon ovog kola, pozabavićemo se i rešavanjem tog problema.

Takođe, Aylinga (4.5) kog smo čuvali na klupi za ovaj raspored Lidsa će krenuti biti u startnoj postavi.

Golman: Sanchez (LESTER)

Odbrana: Ayling (Njukasl), TAA (KRISTAL PALAS), Shaw (Vest Hem), Omobamidele (VOTFORD)

Sredina: Salah (C) (KRISTAL PALAS), Jota (KRISTAL PALAS), Rafinha (Njukasl), Mahrez (SOTON), Greenwood (Veset Hem)

Napad: Ronaldo (Veset Hem)

Srećno u 5. kolu!

Fantalytics tim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *