37. KOLO – Hvatanje forme “Sveca”, “Pauna” i “Svrake”

37. KOLO – Hvatanje forme “Sveca”, “Pauna” i “Svrake”

05/17/2021 0 Najbolji differentiali

Samo nedelju dana iliti dva “gameweeka” su ostala do kraja sezone, a između prethodnog i sledećeg kola deli nas samo jedan dan pauze. Malo vremena imamo za sumiranje utisaka, a tim za narednu rundu već moramo da pripremimo.

Kao i svaki put dosad, izdvojili smo tri igrača koji po našem mišljenju imaju idealnu priliku za “return”, a sva tri fudbalera su u odličnoj formi.

Ovog puta, izbor je pao na napadače “Svetaca” i “Paunova”, kao i igrač veznog reda u timu Steva Brucea.

Che Adams (5.7m) – 5% TSB

Sautempton je nakon dužeg vremena vezao dve pobede, a njihov napadač je bio jedan od nosioca igre svog tima

Che Adams je u prethodna dva kola osvojio ukupno 20 FPL poena, postigavši dva gola i jednu asistenciju. Pritom, uputio je samo pet šuteva na gol protivnika, ali čak četiri prilike su bile stopostotne, a njegov učinak je bio polovičan. 

Uz to, šest puta je kreirao šansu za svoje saigrače, međutim, samo je upisao jednu asistenciju.

U narednom meču igraju protiv Lidsa kod kuće, a utakmica nema rezultatski značaj, pa se očekuje meč sa puno golova, a to može biti idealna prilika za nastavak serije Adamsa.

Joseph Willock (4.7m) – 0.9% TSB

Zaista je neverovatno da igrač po ovoj ceni i ovako niskim “ownershipom” postigne čak pet golova na poslednjih sedam mečeva! Ako uzmemo u obzir i to da je od tada Njukasl ekipa sa najviše postignutih golova po meču u celoj ligi (2.15), očigledno je da se Willock provukao ispod “radara”.

Ako sagledamo samo prethodna dva kola, imao je pet šuteva na gol protivnika, od kojih su tri bili direktni udarci u okvir, a dva puta je zatresao mrežu. U proseku, imao je šut na gol na svakih pola sata.

Dva naredna protivnika “Svraka” su poslednjeplasirani Šefild Junajted kod kuće, kao i Fulam u gostima koji je defintivno ispao iz lige.

Rodrigo Moreno (5.7m) – 2.1% TSB

Samo 43 minuta na prethodne dve utakmice bilo je potrebno sjajnom španskom napadaču da postigne čak tri gola za svoj tim. U proseku je šutirao na svakih 10 minuta na gol protivnika, a efikasnost mu je bila na visokih 75%!

Pritom, uspeo je i tri puta da proigra nekog od saigrača, međutim, nije zabeležio asistenciju. 

Kada na sve to dodamo i da su naredni protivnici tima Marcela Bielse Sautempton i VBA, Rodrigo može biti odličan izbor, pogotovo ako u vašem timu nema Bamforda, Harrisona ili Raphinhe.

Nadamo se da smo vam pomogli ukoliko tražite igrača koji može napraviti razliku u odnosu na vaše protivnike, a do početka 37. runde, objavićemo tekst i o kapitenima, kao i o timu kola.

Srećno!

Fantalytics tim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *