25. KOLO – “Paun” i “Svetac” ispod radara

25. KOLO – “Paun” i “Svetac” ispod radara

02/17/2021 0 Najbolji differentiali

Dvadeset peta runda startuje već u petak, a ekipe koje će biti u centru pažnje jesu Lids i Sautempton za koje će ova runda biti “dupla”.

Dva tima će u utorak odigrati međusobni duel, a ranije tokom vikenda “Paunovi” gostuju Vulvsima na otvaranju kola u petak, dok “Sveci” čekaju zahuhtali Čelsi.

Budući da će mnogi igrači ova dva tima odigrati po 180 minuta u ovom kolu, logično je da FPL menadžeri “pikiraju” akvizicije baš iz ovog tima, a Fantalitičari su pronašli duo koji je mnogima prošao ispod radara.

Jannik Vestergaard (4.7m) – 2.9% TSB

Sautemptonu ne cvetaju ruže u poslednje vreme. Ekipa je crnom nizu od šest uzastopnih premijerligaških poraza, pa odbrambeni igrači ekipe sa “St. Mary’s Stadiuma” nisu baš na ceni.

No, naš tim Fantalitičara i dalje ceni defanzivne kvalitete pouzdanog štopera Jannika Vestergaarda, koji je u prvom delu sezone bio jako isplativa FPL akvizicija. Danac je bio konstantna pretnja po gol protivnika i upisao je tri gola ove sezone, a njegov igrački napredak stopirala je povreda zbog koje je propustio sedam kola i vratio se tek u 23. protiv Njukasla.

Popularni “Sveci” u ovom kolu dočekuju zahuhtalu četu Thomasa Tuchela, te gostuju na “Elland Roadu”, a Vestergaard će gotovo sigurno na terenu provesti svih 180 minuta. Fantalitičari u ovoj rundi vide prostora za njegov ofanzivni return, naročito protiv Lidsa, jer su “Paunovi” ove sezone imali dosta problema sa skok igrom tokom prekida.

Raphinha (5.3m) – 4% TSB

Lids nastavlja sa promenljivim partijama, a četa Marcela Bielse je ove sezone definitivno takmac koji može svakoga da pobedi, a i od bilo koje ekipe može primiti tri gola.

Igrač koji je u dobroj formi u poslednje vreme i koji je pronašao kontinuitet napadačke produktivnosti jeste krilni igrač Raphael Dias Belolli. Popularni Raphinha je na svakom od prethodnih pet mečeva ostvario neki FPL return i doneo zbirno 38 bodova.

Činjenica da ga u svojim timovima ima svega 4% FPL menadžera donekle zbunjuje, ali i raduje, jer je krilni fudbaler “Paunova” odlična akvizicija za naredni period i šansa da se napravi razlika u mini-ligama.

Victor Lindeloff (4.8m) – 1.2% TSB

Što se tiče igrača iz timova koji će u predstojećoj rundi odigrati jedan meč, izbor je pao na štopera Mančester Junajteda. Šveđanin se oporavio od povrede, ponovo se ustalio u startnih 11, a naredni protivnik Njukasl je idealan za “klin šit” “Đavola”.

“Svrake” na četiri od poslednjih pet gostovanja nisu postigli gol, a budući da napadača Callum Wilsona neće biti neko vreme na terenu zbog povrede, ekipa će biti još manje opasna po gol protivnika.

Ekipa sa “Old Traforda” je u rezultatskoj krizi, pobedili su samo jednom na poslednjih pet mečeva, pa će im preko biti potrebna sigurna partija u svim linijama tima i pobeda bez primljenog gola.

Fantalytics tim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *