9. KOLO – Raspucane “Karamele”

9. KOLO – Raspucane “Karamele”

11/22/2020 0 Kladioničarski kutak

Jedan gol Solskajerovih “Đavola” falio je da naš subotnji tiket bude dobitan, a nedeljna ponuda donosi nekoliko zanimljivih duela, pa verujemo da možemo sve pratioce i čitaoce navesti na dobitne tipove.

Kao i subotu, naš nedeljni tiket činiće dva tipa, a oni stanuju na “Craven Cottageu” i “Elland Roadu”…

Fulam – Everton 2 (1.95)

Ekipa Scotta Parkera spada u grupu timova koji su najmanje pokazali u prvih osam kola i naš tim Fantalitačara defanzivnu liniju tima smatra jednom od najslabijih u čitavoj ligi.

Fulam je slavio samo jednom u prvih 8 kola, a upisali su čak 6 poraza, a budući da će u nedelju naspram sebe imati “Karamele” iz Liverpula mišljenja smo da je i sedmi poraz izvestan.

Everton je ove sezone dokazao da je kadar da se ravnopravno nosi sa mnogo jačim timovima od Fulama, pa moramo priznati da smo i malo zbunjeni zbog kvote od 1.95 i bili smo ubeđeni da će ona biti manja.

Lids – Arsenal G2+ (1.95)

Iako su mnoge oduševili ultraofanzivnom igrom i lepršavim napadačkim akcijama, izabranici Marcela Bielse imaju ogromnih problema u odbrani i druga su najgora ekipa u čitavoj ligi po broju primljenih golova (17) i samo je Vest Bromvič Albion primio više golova (18).

Na poslednja 2 premijerligaška meča protiv Lestera i Kristal Palasa igrači Lidsa vadili su loptu iz mreže čak 8 puta, a primetno je da u toj liniji tima najviše “škripi”.

Sa druge strane, Arsenal ne blista i teško stvara šanse, a naročito su “impotentni” bili u poslednjem meču pre reprezentativne pauze protiv Aston Vile (0:3) u kojem bukvalno nisu stvorili šansu 90 minuta.

No, mislimo da je ekipa prijala pauza, da su se pregrupisali i da je Lids idealan tim za povratak na pravi kolosek, pa prognoziramo otvoren i ofanzivan meč jakog tempa i verujemo da će “Tobdžije” bar 2 puta savladati Illana Mesliera.

Ukupna kvota: 3.8

Kladionica: MaxBet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *