8. KOLO – “Čekićari” i “Plavci” blistaju

8. KOLO – “Čekićari” i “Plavci” blistaju

11/07/2020 0 Kladioničarski kutak

Može se reći da nam je tiket uz jutarnju kaficu u subotu postala tradicija te ćemo ponovo pokušati da Vam napunimo džepovima sa 3 tipa utakmica Premijer lige.

Na tiketu su dva para gde verujemo da domaćini imaju poprilično dobru šansu da dođu do 3 boda, a treći par je okršaj dva verovatno najiskusnija trenera u Engleskoj…

 

Čelsi – Šefild 1&2-5 (1.85)

Četa Franka Lamparda će na terenu dočekati ekipu koja je zaista malo pokazala u prvih 7 kola. Čini se da je taktika Chrisa Wildera, koja je prošle sezone dala odlične rezultate, “pročitana” od strane većine menadžera te sada mnogo teže dolazi do poena.

Verujemo da “Plavci” imaju mnogo bolji momentum, a o razlici u kvalitetu ne treba trošiti reči te verujemo u njihovu pobedu, sa najmanje 2 , a najviše 5 golova na utakmici.

 

Vest Hem – Fulam 1 (1.90)

Već smo pisali o tome koliko verujemo u “Čekićare” ne samo u ovom kolu nego i nastavku sezone. Nakon nezgodnog rasporeda u prvih nekoliko kola, sada im kreće serija lakših utakmica, a istu otvaraju protiv Fulama.

Ekipi Davida Moyesa je sada važno da dobre igre u prvih 7 utakmica kruniše pobedom protiv povratnika u ligu, Fulama. Razlika u kvalitetu je poprilično velika te verujemo u pobedu domaćina na ovoj utakmici.

 

Kristal Palas – Lids P/K X (2.05)

Kao što smo već najavili, duel verovatno dva najiskusnija menadžera u Premijer ligi, Roya Hodgsona i Marcela Bielse. 

Obe ekipe u ovu utakmicu ulaze nakon poraza, a upravo ovakvi dueli mogu da budu veoma važni kada se kasnije bude pravila kalkulacija u borbi za opstanak te očekujemo nešto oprezniju utakmicu oba trenera, pogotovo Hodgsona, koji zna da “umrtvi” ovakve mečeve. 

X nam je ovde realniji i od pobede domaćina ili gosta, a mi vas savetujemo da odigrate X na poluvremenu ili kraju utakmice. 

 

Sve kvote su iz kladionice MaxBet

 

Fantalytics tim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *