Informacije o povredama Ingsa i Grealisha

Informacije o povredama Ingsa i Grealisha

03/10/2021 0 FPL od A do Š

Povrede i te kako znaju da poremete planove fantazi menadžera, pa su isti prinuđeni da prave izmene kako bi rešili problem. 

Fantalytics tim je analizirao najnovije informacije o povredama Ingsa i Grealisha, kao i još nekih igrača sa visokim “ownershipom”.

“Sveci” bez prvog napadača

Danny Ings napustio je prethodni meč već u 13. minutu, a problem je nastao zbog povrede mišića. Skoro desetina menadžera poseduje engleskog fudbalera, a kako stvari stoje, povreda nije preozbiljna. 

Naime, Ralph Hasenhuttl je nakon meča sa Šefildom ovako izjavio:

Ings je osetio jak bol u mišiću i na prvi pogled, izgledalo je jako ozbiljno, no ipak nije toliko strašno. Nadam se da će otprilike biti tri nedelje van terena i da će se nakon reprezentativne pauze priključiti ekipi.”

Ukoliko se ispostavi tačna konstatacija trenera Sautemptona, Ings će propustiti samo meč sa Brajtonom (ne računamo utakmicu sa Mančester Sitijem u “duplom 27. kolu) i već će biti spreman za Barnli, no ostaje nam da vidimo. 

Vila i dalje u disbalansu

Već četvrti meč zaredom, fudbaleri sa “Villa Parka” igraju bez svog kapitena i glavnog kreatora igre. Prilika za povratak bila je tri utakmice ranije (protiv Lidsa), no engleski reprezentativac je i dalje van ekipe.

Po rečima njihovog menadžera Deana Smitha pre poslednjeg meča, Grealish je imao male šanse za povratak:

Trčao je na traci. Izgleda da ne oseća veliki bol, no videćemo s medicinskim osobljem da li će da zaigra. Šanse su minimalne.”

Situacija oko Jacka je previše čudna. Kada sagledamo iz naše perspektive, čini se da je pre svakog meča mogao da zaigra, a da ipak nije došlo do toga. Mišljenja smo da iako ne deluje previše alarmantno, moguće je da je povreda malo ozbiljnije prirode.

“Dete Junajteda” ima problem s člankom

U gradskom derbiju minulog vikenda, Rashford je izašao iz igre u 72. minutu zbog problema sa povredom članka. U suštini, ne bi trebalo da bude previše ozbiljno, a i izjava trenera “Đavola” je delovala tako:

“Mislim da je zadobio udarac u članak, nakon odrađenog skenera, imaćemo detaljnije informacije. Još nisam pričao sa doktorom.”

Ukoliko dođe do odsustva, to će biti samo jedan meč, mada mišljenja smo da će biti spreman za utakmicu sa Vest Hemom.

Lingard ne igra protiv kluba u kom je ponikao

Pozajmljeni fudbaler Vest Hema, neće biti u konkurenciji za tim protiv kluba iz kojeg je došao, Mančester Junajteda.

Lingard ne želi da odigra taj meč, a klub mu je to dozvolio, te će se vratiti na teren već u narednoj utakmici.

Ukoliko već niste, pročitajte naš tekst o tome, šta raditi sa Salahom?

Fantalytics tim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *